Toimintaympäristö

Lastenkotimme sijaitsee omalla 14 ha:n luonnonkauniilla tontilla Kokemäenjoen rannalla.
Keskustaan on matkaa noin 3 km.

Lasten ja nuorten käytettävissä olevia tiloja on runsaasti. Päärakennuksen ylimmässä kerroksessa on yhteinen ruokailutila keittiöineen, sekä olohuone. Kerroksessa on myös lasten huoneita, atk-piste, kodinhoitohuone, sosiaalitilat tytöille ja pojille erikseen, sekä pyykinhuoltolaitteet.

Toisessa kerroksessa on itsenäistymistä harjoitteleville tytöille ja pojille erikseen olevat tilat, joissa omat keittiöt, pesuhuoneet, wc:t, pesukoneet ja kuivausrummut. Kerroksessa on myös iso oleskeluhuone, jossa yhteinen oleminen ja tekeminen mahdollistuu.

Alimmassa kerroksessa sijaitsevat biljardi-/ neuvotteluhuone ja perhehuone.

Päärakennuksen lisäksi muita lasten ja nuorten käytettävissä olevia tiloja on koulurakennuksessa, jossa on lastenkotimme juhlasali. Samassa rakennuksessa on lasten harrastetiloja mm. musiikki- ja pingishuone.

Pajarakennuksessa auto/mopo- ja metalliverstas, puutyöverstas ja maalaamo.

Saunamme sijaitsee joen rannassa.

Tontti mahdollistaa puutarhanhoidon, kalastuksen, melonnan, luistelun, majanrakentelun, grillailun, mopoilun, erilaiset pihapelit, RC-autoilun jne.

Toimintaympäristömme luo hyvät edellytykset työnteon opettamiseen ja lapsille/jälkihuollettaville mahdollisuuden ahkeruusrahaan.